Esküvő

Megörökíteni, azt ahogy két ember összeköti életét, mindig nagy felelősség. Az esküvőfotózásnak azonban szépsége is ebben áll, hiszen évekkel később gyönyörű emlékeket idéznek majd fel ezek a nagy napból kiragadott pillanatok.

Mikor egy pár felveszi velem a kapcsolatot, mindig igyekszem a legpontosabb képet kapni arról, milyen elképzeléseik vannak, és többnyire személyesen is találkozunk az esküvő előtt, hogy az átadott képek várakozásaiknak a lehető legjobban megfeleljenek. Gyakran csupán a szertartáson fotózok, de az is megesik, hogy a vacsora és a táncok is megörökítésre kerülnek, illetve csoportképek és a jegyesekről készült párfotók is gyakran részét képzik a csomagnak, amit átadok az esküvő utáni hetekben.

Ajánlatot annak ismeretében szoktam küldeni a pároknak, hogy pontosan hol is lesz az esküvő helyszíne és az esküvő mely részein, mennyi ideig tartanak igényt arra, hogy megörökítsem az eseményeket. Ilyenkor pedig az árajánlat mellett azt is meg tudom mondani, hogy pontosan hány válogatott kidolgozott fotót tudok majd átadni. Az alábbi táblázat hozzávetőleges irányárakat tartalmaz. Mindegyik árajánlatnak részét képzi a digitális fotókidolgozás és az esküvő előtti személyes találkozó.

Rendelkezésre állási idő 3 óra 5 óra 7 óra 12 óra
Átadott fotók száma 100db 150db 200db 300db
Csomag hozzávetőleges ára 70.000ft 100.000ft 160.000ft 200.000ft